HardClassics on the Beach 2017

Sinds de eerste editie in 2009 groeide HardClassics uit tot een begrip. De oude garde hardstylers en de jonkies die willen proeven aan de hardstyle van toen, gaan goed samen tijdens de memorabele HC edities. Al acht jaar goede muziek en een fantastische sfeer. Ben je éénmaal geweest dan ben je verkocht en sla je geen editie meer over. HardClassics on the Beach is een aanrader voor elke liefhebber. Een heerlijk strandfeest met de lekkerste hardstyle klassiekers in een fantastische atmosfeer.

Het zal net als voorgaande edities de Noord-Hollandse Costa weer flink rocken. Bloemendaal aan Zee wordt op zaterdag 08 juli tijdens de negende editie van HardClassics on the Beach weer het domein van duizenden hardstyle-liefhebbers van het eerste uur.
Line up:
Zany- Deepack – Luna – The Prophet – Activator – Pavo – Psyko Punkz – The Pitcher – Josh & Wesz – Scope DJ – Dozer – Davide Sonar – Darkraver – Freestyle Maniacs – Alex Kidd – Pat B – Genius – DJ Francois – Nowaxx -Slideout – Toyax – SpeakerFreakz – Sunny D. – Baba – Justino – Da Pauli & many more!

• Area 1 HardClassics – hardstyle 1998-2006
• Area 2 Reminder – Back In Time – hardstyle 2006-2011
• Area 3 Retro Box – The Classixs by DJ Francois & Friends
• Area 4 Freestyle Area – Hosted by Baco & Bitches

Na de voorgaande uitverkochte strandedities van HardClassics gaat de verkoop nu ook weer als een speer dus wees op tijd met het bestellen van je ticket. Vol =vol!

Aftermovie HardClassics on the Beach 2016:

By | 2017-04-15T17:26:44+00:00 april 15th, 2017|Geen categorie|0 Comments